logo

Tilbage


Om os

Kontakt os

Om os

Siden 1990 har vi arbejdet som en kompetent partner, når det gælder sikker påføring og holdbare limninger indenfor den moderne industri, og vort markedsorienterede tætte samarbejde med vore kunder har sikret en konstant udvikling indenfor vore produktområder.

Vort påføringsudstyr omfatter kompatible påføringsaggregater såvel om reservedele til bestående limpåføringsanlæg både indenfor koldlim og hotmelt, således at vi ikke blot arbejder med nyinstallationer, men også yder service og leverer reservedele til de fleste forekommende limpåføringsaggregater på markedet.

Vi har et omfattende sortiment af specielt formulerede limtyper, som opfylder den moderne industris krav om alsidighed, gode og rene maskinegenskaber med den optimale omkostningseffektivitet.

Vort mål er at tilbyde alle vore limudstyrsprodukter, så de er kompatible med ledende OEM leverandører, vi skaber ikke monopol, vi giver frihed så vore kunder kan vælge:

  • Bedste pris
  • Lager i Vejle, adgang til produkter hurtigt når der er behov for det.
  • Hurtig respons, også udenfor normal kontortid.
  • Kvalitet, gode kompatible produkter.
  • Service, det er vor filosofi at kundens produktion har højeste prioritet, vi tilkaldes også udenfor normal kontortid.

Tidsbesparelse ved problemer og haveri.
Lager og værksted i Vejle – og vi lagerfører ikke blot de mest forekommende limtyper,  reserve- og forbrugsdele – vi har også nye anlæg og nyrenoverede låne/lejeanlæg til afhjælpning af pludselige akutte situationer.

Billede ur

Billede firma logo